top of page

Okna

PVC Okna Krpan

Krpan-PVC-Okna-Model-KBE-76-MD.png

PVC okna so izdelana iz plastičnih profilov in imajo številne prednosti. Njihova življenjska doba je bistveno daljša od lesenih oken, vzdrževanje pa lažje in poceni – zamenjati je potrebno zgolj tisti del, ki se pokvari. 

 

Plastična okna so energetsko učinkovita, saj so zelo dobri toplotni izolatorji. To omogočajo večkomorni PVC profili, dodatno pa lahko to zagotovimo z izboljšano zasteklitvijo.

Trdnost in stabilnost sta dodatni kvaliteti tovrstnih oken, ki jih zagotovimo s kakovostnimi profili – ti med drugim zagotavljajo tudi najboljšo obstojnost barve.

Sodobno in močno okovje ter večkomornost profilov zagotavljajo zelo učinkovito protivlomno zaščito, hkrati pa ne zahtevajo posebnega čiščenja – obrišemo jih z mokro krpo.

Najpogostejša izvedba PVC oken je v beli barvi, vendar pa se lahko dobijo praktično v katerikoli barvi – znotraj standardne lestvice RAL.

Od ostalih oken so cenejša, ker je njihova izdelava relativno enostavna - razrez, varjenje in sestava.

PVC okna nam bodo služila najbolje takrat, ko poleg natančne izdelave zagotovimo ustrezno zatesnitev stikov med okenskim profilom in zidom. Zato je pomembno, da izberete kakovostnega monterja!

bottom of page