Okna

PVC Okna Krpan

Krpan-PVC-Okna-Model-KBE-76-MD.png

PVC okna so izdelana iz plastičnih profilov in imajo številne prednosti. Njihova življenjska doba je bistveno daljša od lesenih oken, vzdrževanje pa lažje in poceni – zamenjati je potrebno zgolj tisti del, ki se pokvari. 

 

Plastična okna so energetsko učinkovita, saj so zelo dobri toplotni izolatorji. To omogočajo večkomorni PVC profili, dodatno pa lahko to zagotovimo z izboljšano zasteklitvijo.

Trdnost in stabilnost sta dodatni kvaliteti tovrstnih oken, ki jih zagotovimo s kakovostnimi profili – ti med drugim zagotavljajo tudi najboljšo obstojnost barve.

Sodobno in močno okovje ter večkomornost profilov zagotavljajo zelo učinkovito protivlomno zaščito, hkrati pa ne zahtevajo posebnega čiščenja – obrišemo jih z mokro krpo.

Najpogostejša izvedba PVC oken je v beli barvi, vendar pa se lahko dobijo praktično v katerikoli barvi – znotraj standardne lestvice RAL.

Od ostalih oken so cenejša, ker je njihova izdelava relativno enostavna - razrez, varjenje in sestava.

PVC okna nam bodo služila najbolje takrat, ko poleg natančne izdelave zagotovimo ustrezno zatesnitev stikov med okenskim profilom in zidom. Zato je pomembno, da izberete kakovostnega monterja!