top of page

Okna

Dodatki za Okna

Krpan-Zaluzije-01.jpg

Žaluzije, rolete, komarniki, police in pliseji za celovitost vaših oken.

 

Klasične notranje žaluzije

 

Žaluzije so enostavno in funkcionalno senčilo za učinkovito zaščito pred soncem in za dosego estetske izkušnje prostora. Sestojijo iz horizontalnih lamel aluminija. Najbolj aktualne zunanje žaluzije so Krpanke z lamelami 60 ali 80 mm.

Krpan-ALU-Roleta-Zauluzije-Krpanke.jpg

ALU rolete  

Nadokensko roleto s podometno omarico je potrebno načrtovati pred vgradnjo – naknadna vgradnja ni mogoča. Podometna omarica se od klasične vidne nadokenske omarice razlikuje predvsem v tem, da jo lahko po montaži na notranji oz. vidni strani prekrijemo s pomočjo mavčnih plošč oz. izolativnega materiala – s tem ne vplivamo na videz prostora.

Predokenska roleta z vidno omarico je najbolj prodajan artikel v skupini rolet, saj je primeren tako za naknadno vgradnjo na vaše obstoječe stavbno pohištvo kot za vgradnjo pri novem stavbnem pohištvu.

Krpan-Komarnik-integriran.png

Komarniki

 

Komarniki so idealna rešitev za nadležni mrčes, saj omogočajo, da imamo odprto okno. Nameščeni so na zunanji okvir okna in se popolnoma tesnijo  z okenskim okvirjem.

Krpan-Zaluzije-03.jpg

Pliseji

So notranja senčila iz poliesterskih tkanin, obdelane z raznimi premazi, kar pomeni, da pritegnejo manj prahu. Običajno se montirajo na površino stekla, lahko so prostoviseči ter lahko nadomeščajo tudi zaveso.

bottom of page