top of page

Garažna vrata

Za povezan dom

Garažna vrata, arhitektura, funkcionalnost in varnost - vse v enem

Najpogostejša izbira so sekcijska garažna vrata, ki jih sestavljajo posamezne lamele. Te se po vodilih odpeljejo pod strop objekta, kjer konstrukcija zavzame minimalno količino prostora.

 

Za večje udobje in praktičnost vam v dvižna garažna vrata vgradimo tudi osebni prehod.

 

Sekcijska dvižna garažna vrata so narejena po zahtevah evropskih standardov EN 13241-1, ki so prišli v veljavo s 01.05.2005. Zagotavljajo zaščito pred ukleščenjem prstov in nenadzorovanim padanjem vrat.

Najučinkovitejše tesnjenje ima svoje ime

Sekcijska garažna vrata so sinonim za kakovostno tesnjenje in se lahko vgradijo v vsako garažno odprtino. Delujejo s pomočjo torzijskega vzmetenja, z uležajnimi koleščki pa dosežemo tiho in brezhibno delovanje. Na vseh štirih straneh so zatesnjena s trajno elastičnimi tesnili, ki so obstojna proti vsem vremenskim vplivom.

 

Garažna vrata grajena za uspeh

Segmenti dvižnih garažnih vrat so izdelani iz jeklene pocinkane pločevine z nanosom prašne barve ter dodatnim filmom plastifikacije. Med zunanjo in notranjo pločevino je kompaktno vbrizgan polivretan debeline 4cm. Izolacija služi za prekinitev toplotnega mostu ter posledično prepreči kondenzacijo garažnih vrat z notranje strani.

Svetovanje za optimalne odločitve

 

V Krpanovi svetovalnici najdete odgovore na vprašanja, kako izbrati garažna vrata, kaj je pomembno pri tehnični izvedbi montaže in vse o ustreznih standardih.

"Prostor se prične z vrati, pogled z oknom."

bottom of page