top of page

Podjetje

Predstavitev

Pri podjetju Krpan Vrata d.o.o. se zavedamo, da je za slehernega posameznika ključnega pomena bivalni prostor, v katerem živi in deluje. In vsak bivalni prostor se prične z vrati. Zato sta naša strast in želja ustvarjati takšna vrata in okna, da boste z užitkom in zadovoljstvom vstopali in bivali v vašem domu oz. poslovnem prostoru.

 

Ustvarjamo skupaj – proizvodnja, svetovanje, prodaja in montaža Krpan.

25 let že sledimo trendom oken in vrat ter razvijamo njihovo lastno proizvodnjo. Kot družinsko podjetje ustvarjamo stavbno pohištvo, kjer smo zvesti najvišjim evropskim standardom, kakovosti, kvaliteti in prefinjenosti. S svojim znanjem in izkušnjami z velikim zadovoljstvom pomagamo iskati rešitve več tisočim uporabnikom letno.

 

Produkte prilagajamo vašim estetskim predstavam in drugim željam. To pomeni, da so vaša vrata ali okna samo vaša od začetka do konca njihove produkcije.

 

Bogata ponudba iz spremljevalnega programa.

 

Poleg lastne proizvodnje pri Krpanu prodajamo ter montiramo vrata in okna iz aluminija in PVC materialov. Nudimo tudi ostale produkte, ki zagotavljalo varnost in udobje vašega doma oz. poslovnega prostora:

 

žaluzije, rolete, pliseje, komarnike, cilindrične vložke, digitalna kukala, ključavnice, kljuke, sefe-trezorje, nabiralnike.

 

Tu smo, da vam svetujemo pri iskanju najboljše rešitve. Ker nam je pomembno, da ste čim bolj informirani, smo za vas pripravili tudi Krpanovo svetovalnico, ki vam bo olajšala proces izbire in vam odgovorila na marsikatero vprašanje iz področja tehničnih izvedb, standardov ipd. Poleg tega smo vam na našem kontaktu na voljo 24/7.

"Prostor se prične z vrati, pogled z oknom."

bottom of page